Slim geld verdienen met het Startpagina Script

Geplaatst op 21-09-2023

Categorie: Computer en internet

Een startpagina site is een interessante inkomstenbron. Een startpagina website geeft namelijk de mogelijkheid om op een automatische wijze linkbuilding services aan te bieden. Bezoekers zullen de mogelijkheid hebben om backlinks naar hun website te kopen op uw startpagina website. Het Startpagina Script is een gemakkelijk te gebruiken script voor het bouwen van uw startpagina website.

Verschillende onderwerpen

Dochterpagina’s op een startpagina site zijn vaak gericht op een specifiek onderwerp. Zo kunt u op een startpagina website bijvoorbeeld een dochterpagina vinden die gericht is op reizen. En een dochterpagina die gericht is op sport. Binnen een onderwerp kan een bezoeker een link aanmelden. U kunt als eigenaar van de startpagina website bepalen welk bedrag u rekent voor een link binnen uw overzicht.

Betalingen ontvangen

Omdat het script eenvoudig kan worden gekoppeld aan de betaaloplossing Mollie, kunnen aanmeldingen automatisch worden verwerkt. Dat betekent dat een link automatisch en meteen binnen het overzicht zal worden opgenomen na een succesvolle betaling. Van de verkoop zal automatisch een factuur worden aangemaakt, die naar de klant zal worden verstuurd per e-mail. Ook u als website eigenaar zult na een linkplaatsing de factuur per e-mail ontvangen. Ook zal de factuur binnen het systeem bewaard blijven in het overzicht. Zo kunt u facturen eenvoudig opvragen voor uw bedrijfsadministratie. Om een overzicht van de facturen op te vragen, kunt u als beheerder inloggen binnen het beheerpaneel. Het beheerpaneel is tevens de omgeving waarbinnen u alle andere aanpassingen binnen uw website kunt doorvoeren.

Zoekwoorden

Voor de mensen die één of meer links naar hun site(s) aanmelden, is het voordeel dat de links helpen bij het beter vindbaar maken van de aangemelde site(s). Hoewel elke link uiteindelijk enigszins meetelt bij het bepalen van uw positie in de zoekresultaten, is het daarbij nog beter wanneer de site(s) binnen de juiste onderwerpen aangemeld worden. Vaak bevatten de dochterpagina’s rondom uw onderwerp ook zoekwoorden waarop u graag gevonden wilt worden met uw site(s). Een link vanuit pagina’s die dezelfde zoektermen bevatten, helpt bij het beter gevonden worden op die zoektermen.